Parteneri

RECOMANDĂ SERVICIILE NOASTRE PRIETENILOR TĂI


DEVENIȚI PARTENER


Înregistrați-vă absolut gratuit pe ProvectaPOS.com, pentru a vă alătura programului nostru de partener și a avansa cu un pas mai aproape de oportunitatea de a obține un venit pasiv. Înregistrarea va dura doar câteva minute, după care Dvs. veți ajunge în cabinetul personal în care veți găsi o referință unică „compania mea” – „program de partener”.
Sistemul de referire vă va oferi o referință, pentru ca Dvs. să vă puteți invita prietenul sau pe cei apropiați, sau alte persoane pe ProvectaPOS.

POSTAȚI REFERINȚA DE PARTENER


Postați o referință despre service-ul ProvectaPos pe site-ul propriu sau pe rețeaua de socializare. Alegeți bannere și posturi frumoase și potrivite pentru designul Dvs., și atrageți referiți. Pentru fiecare client adus, Dvs. primiți o recompensă lunară. Toate înregistrările referiților se fixează prin intermediul unei referințe unice și datele ajung în cabinetul personal.

Primiți comisionul


Pentru fiecare client adus. Dvs. primiți o recompensă lunară în mărime de 20% din plăți. De fiecare dată când clientul prelungește abonarea – dvs. câștigați.  Cu cât mai mulți client veți aduce Dvs. prin referința unică, cu atât venitul Dvs. va fi mai mare. Banii se calculează după ce utilizatorul nou plătește planul tarifar.  Plățile depind de suma acumulată. Atunci când Dvs. veți avea la bilanț mai mult de 100 USD, calculul  va fi lunar, dacă suma va fi mai mica – o data în trimestru.

Pentru recomandări

Recomandă și câștigă

Resursă utilă

Toată informația la îndemână

Simplu și vizibil

Înregistrează-te și utilizează