Echipamente

CELE MAI NECESARE ECHIPAMENTE DE COMERȚ

APARATE DE CASĂ


Aparatul de casă se folosește la achitările pentru mărfurile cumpărate și pentru serviciile prestate. Sarcina principală a aparatului de casă este înregistrarea pe hârtie (bonul de casă) a tranzacției de vânzare-cumpărare. Există aparate de casă fiscale (utilizate în țări în care legislația fiscală este în vigoare)  și nefiscale.

ProvectaPOS oferă o integrare cu aparatele de casă de la producători diferiți printr-un driver special elaborat.

CÂNTAR


Cântarul reprezintă un dispozitiv sau aparat pentru determinarea masei corpurilor (cântărire) după greutatea care funcționează pe acesta.

Cu ProvectaPOS puteți utiliza cântarul în 2 scenarii diferite:

  • cântărirea și imprimarea etichetelor pentru scanare ulterioară și vânzare la casă
  • conectare directă și cântărire la vânzare la casă

IMPRIMANTĂ DE BONURI


Imprimantele de bonuri se folosesc pentru imprimarea bonurilor nefiscale, a facturilor, listelor și altor documente.

ProvectaPOS permite crearea formularelor imprimate pentru bonuri, folosind un redactor încorporat, și selectarea formularului potrivit pentru tipar la imprimanta de bonuri.

IMPRIMANTĂ DE ETICHETE


Deseori în comerț este necesară efectuarea unui marcaj suplimentar al mărfurilor, pentru care se folosesc imprimante de etichete. Acestea imprimă prin metoda tiparului termic pe etichete autocolante speciale, cu costuri minime.

În ProvectaPOS există opțiunea de creare a unui set nelimitat de formulare de etichete și de imprimare directă, fără a ne sustrage de la procesul de evidență a mărfurilor.

DISPLAY-UL CUMPĂRĂTORULUI


Clienții Dvs. vor vizualiza comod suma curentă și totală a bonului  pe măsura adăugării mărfurilor pe display-ul cumpărătorului.

ProvectaPOS menține diferite display-uri ale cumpărătorului, care se creează, se configurează se păstrează și se folosesc în sistem la egal cu orice alte echipamente.

TERMINAL COLECTARE DATE


Spre deosebire de scanerul de coduri de bare obișnuit,  terminalul colectare date este capabil să producă independent tranzacții comerciale complete: evidența mărfii, imprimarea codurilor de bare și a bonurilor.

ProvectaPOS oferă o aplicație specială pentru efectuarea inventarierii, crearea rapidă a documentului, obținerea informațiilor despre marfă etc., folosind terminale colectare date, administrate de  Android.

SCANER DE CODURI DE BARE


Scanner-ul de cod de bare este un dispozitiv care citește codul de bare, aplicat pe ambalajul mărfii sau pe eticheta autocolantă, și transmite aceste informații către computer, tabletă etc.

ProvectaPOS menține activitatea cu codurile de bare. Fiecare marfă posedă un cod de bare unic și dacă acesta lipsește, sistemul generează un cod intern, care ulterior se poate tipări la imprimanta de etichete.