Actualizările service-ului în februarie 2016

Salut, prieteni!
În februarie și la începutul lunii martie, ne-am concentrat asupra rezolvării unei probleme Importante: delimitarea drepturilor de acces ale colaboratorilor la filialele organizației. Este o problemă frecventă în organizațiile cu mai multe filiale.

Să admitem că Dvs. aveți mai multe magazine sau restaurante în diferite regiuni ale țării sau ale lumii, de exemplu, la Moscova, New York și Kiev. Managerii și vânzătorii care lucrează în aceste puncte de comerț nu trebuie să vadă informațiile unii cu ceilalți.

Această problemă se rezolvă prin instituirea unei liste de filiale accesibile utilizatorilor. Astfel, oferind acces unui manager de la Moscova numai la punctele de comerț din Moscova, toate rapoartele se vor forma automat în cadrul zonei de vedere al acestuia.  Un astfel de utilizator nu va putea face din greșeală un raport pentru un alt depozit, nu va putea afla vânzările etc.

A fost îmbunătățit și modului „Inventariere”, acum, vânzările înregistrate „în minus” – adică marfa se vindea deși nu era disponibilă (un lucru care are loc permanent în comerț)  –  vor fi afișate într-o coloană separată și considerate excedente în urma inventarierii. Pentru acestea se formează un document de încasări intern suplimentar cu data primei vânzări „în minus”, pentru a egaliza stocurile la data inventarierii. Toate vânzările „în minus” vor fi corelate cu acest document intern nou.

De asemenea, am adăugat pentru casieri accesul la vizualizarea turelor în regim de vânzare. În asociere cu limitarea accesului pe filiale, aceasta le va permite casierilor să vizualizeze istoricul de vânzări pe casa proprie.

Sperăm ca aceste suplimentări să fie utile pentru Dvs. Scrieți în comentarii sugestiile și propunerile Dvs. pentru îmbunătățirea service-ului. Vom fi bucuroși să discutăm despre aceasta.