Integrarea cu service-ul Jammyapp.com

 

Salut, prieteni!

Am lansat un service nou, Jammy, cu ajutorul căruia Dvs. puteți extinde baza clienților, oferindu-le mereu informații actuale despre magazinele și restaurantele Dvs..

Jammy — este o soluție cloudy,  cu ajutorul căreia Dvs. veți putea povesti mai multe despre afacerea Dvs. și atrage mai mulți clienți, obținând totodată informații statistice despre vizualizări și mărfurile care v-au plăcut.

Service-ul folosește același panou de comandă comod ca și ProvectaPOS, care va permite pregătirea, publicarea și menținerea în regim on line a informațiilor actuale despre restaurantul sau magazinul Dvs. Cu ajutorul acestui panou, Dvs., în calitate de proprietar de cafenea, restaurante și magazine, puteți opera independent modificări la meniu și  în catalogul mărfurilor proprii, introduce informații despre acțiuni și oferte speciale,  în vederea promovării. Toate informațiile pentru ambele servere sunt identice.

Utilizatorul aplicației mobile va găsi localul sau magazinul apropiat, va vedea informațiile detaliate precum: imagini, adresa, programul, va putea telefona și rezerva o măsuță, va putea trece pe pagina de pe Internet sau de pe rețelele de socializare.  la fel de simplu le poate povesti prietenilor de pe rețelele de socializare despre localul sau marfa care i-a plăcut.

La rândul său, clientul poate vedea sortimentul de mărfuri și bucate cu fotografii și descrieri pentru fiecare. Mărfurile promo vor fi evidențiate și arătate la începutul listei. Service-ul de navigare-marketing unic Jammyapp.com în mâini iscusite devine un instrument puternic de promovare a restaurantelor și magazinelor.

De asemenea, ne pregătim să implementăm opțiunea de creare a acțiunilor promo și ofertelor fierbinți  cu evidențierea acestor blocuri la început de liste.

Suplimentar, planificăm să implementăm  o statistică a vizualizărilor mărfurilor în compartimentul administrare. Actualizarea aplicației deja este accesibilă în PlayMarket și așteaptă să fie aprobată în   AppStore

În continuare, mai detaliat și cu screenshot-uri:

1.Lista localurilor. Atunci când acestea se vor acumula într-un număr mare, vom folosi geo-locația și filtre pe tipuri.

  1. Opțiunea de adăugare a localului propriu din aplicație. Acum, se deschide interfața web a administratorului. Butonul „Povestește” că permite să le povestiți despre aplicație prietenilor de pe Facebook.

3.Informații detaliate despre local
– Adresa. Dacă geo-poziția este specificată, se afișează harta. Click pe hartă – trecerea la hărți pentru trasarea rutei
– Imagini, dacă sunt mai multe, atunci va fi conectat un slider cu auto-rotație
– Telefon cu chemare prin click
– Site web, se deschide în browser corespunzător
– Mai există și descrierea localului și referințe la rețele de socializare mai jos.

  1. Meniul localului. Pentru magazin va fi „Vitrina”. În curând, vom adăuga sortarea manuală și acțiuni promo

5.Lista mărfurilor în grup. Pur și simplu, imaginea, denumirea și prețul. De asemenea, în curând, vom adăuga sortarea manuală, acțiuni promo și evidențierea mărfurilor.

6.Descrierea detaliată a mărfii. Prin click pe imagine se deschide o galerie cu rotație, dacă pentru marfă s-au prestabilit mai multe imagini.

7.Puteți povesti despre marfă pe rețele de socializare.

8.Prietenii dvs. vor vedea postul cu fotografia, prețul și denumirea localului. Prin click se va propune descărcarea aplicației sau se va deschide pagina localului, dacă aplicația este instalată.